Search This Blog

Thursday, May 29, 2014

Tipuri de măsele supte

Deocamdată, am identificat 3 mari tipuri de măsele supte:
1. Primul şi cel mai des întâlnit: Zgomotul desconsiderării a priori- Este întâlnit foarte des în interiorul insituţiilor mari. Este de durată medie şi face subiectul răspunsurilor la orice fel de doleanţe. Se evidenţiază în faţa celorlalte prin faptul că vine direct din măsele şi este acompaniat şi de priviri ironice şi frunţi încreţite.
2. Al doilea tip: Suptul des, chiar enervant, devenit tic nervos, de-a lungul timpului. Este de durată foarte scurtă şi intervine în cadrul oricărei discuţii, indiferent de subiect şi interlocutor. Este impersonal şi dă impresia că e apolinic, dar nu e nici pe departe aşa. Se evidenţiază prin consecvenţă şi faptul că vine mai mult dintre dinţi şi nu dintre măsele.
3. Al treilea tip: Expresia perfectă pentru acest tip vine din engleză şi sună cam aşa: "He's enjoying himself!" Vorbim aici de măseaua suptă mai lung, cu privire la un lucru lăudabil, care durează între 50 de sutimi şi două secunde. "Ia uite ce bonus am luat!"(urmează suptul de măsea). Este cât se poate de personal şi măsură a realizării pe un anumit plan. Se diferenţiază de celelalte două tipuri prin faptul că este singurul care denotă o stare de bine.

No comments:

Post a Comment